Om JM & City Dentallab

JM & City Dentallab är ett fullservicelab specialiserat på teknik och med hög fokus på estetik. Slutresultatet är mycket viktigt för oss vilket innebär att vi alltid levererar produkter med högsta kvalitet framställda med yttersta precision. Förutom hög kvalitet så prioriteras trivsel och arbetsglädje på företaget, detta för att vi alltid ska kunna erbjuda en hög personlig service gentemot våra kunder.

JM & City Dentallab var tidigare två lab som slog sig samman 2018 men har båda bedrivit dentalverksamhet i Örebro i över 30 år. Labbet har idag 11 anställda med den blandning av kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en hög leveranssäkerhet.

Vår produktion är uppdelad i olika avdelningar för att skapa ett så effektivt arbete som möjligt. Innan ett arbete lämnar en avdelningen för att överlämnas till nästa så görs noggranna kontroller för att säkerställa kvalitén.

Teknikerna jobbar i moderna lokaler med den senaste teknologin och har toppmodern utrustningen till sitt förfogande. De senaste åren har företaget fokuserat mycket på att utveckla sig inom CAD/CAM för att ligga i framkant.

Labbet lägger även stor vikt vid hållbarhet och miljö, målet är att alltid uppdatera arbetsmaterial som håller en hög standard. Alla material som används är naturligtvis CE-märkta.

Vi är auktoriserade av Sveriges tandteknikerförbund och använder kvalitetssäkringssystemet Struktur.